Categorie

Usi interior

Producator
Finisaj
Stil
Tip usa
Tip foaie
Disponibilitate
Tip balama
Tip broasca
Tip deschidere
Tip accesorii
Destinatie

Usi de interior!
Daca sunteti in cautare de usi de interior din lemn stratificat sau de usi de exterior metalice, pentru proiectul sau pentru casa dumneavoastra, sau vreti sa comercializati acest gen de produse si inca nu ne-ati trecut pragul, ei bine, va asteptam cu drag!

Usile noastre se disting printr-un design exterior elegant si indicatori de calitate inalti. Asta le aduce apreciere din partea clientilor. In producerea usilor, Tesand, imbina cu pricepere materialele naturale si tehnologia moderna.

Baza oricarei foi de usa de interior este pinul solid. Acesta este completat de elemente din mdf si finisaje deosebite din material PVC sau vopsea.

Vino in showroomul nostru si descopera usile de interior Tesand!
Usi interior Tesand – Usi interior – Usi din lemn stratificat!

Produsele noastre au finisaje atractive si sunt construite din materiale de calitate.
Usile de interior Tesand sunt comercializate in pachet complet, adica contine foaie de usa, set toc ,pervazuri pentru o fata, 2 balamale, broasca, manere si sistem de blocare la alegere.
-usile sunt confectionate din lemn stratificat, placate cu mdf si infoliate cu o pelicula PVC de foarte buna calitate, ce imita textura lemnului sau a vopselei.
-se pot monta atat acasa, cat si in birouri sau spatii comerciale, fiind foarte elegante si construite in stil modern sau clasic.
-structura de rezistenta este realizata global, din imbinarea unitara a tuturor elementelor de componenta.
Optional se pot achizitiona prag, pervazuri pentru a doua fata, sau extensie pentru toc